ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η επιχείρηση μας λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου σας, διαμορφώνει ένα όμορφο και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Αξίζει να σημειωθεί πως παρέχουμε δωρεάν την μελέτη του χώρου σας.

Ο σχεδιασμός ενός κήπου παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες που πηγάζουν από το γεγονός πως κάθε χώρος έχει ειδικά προβλήματα και κάθε ιδιοκτήτης ειδικές απαιτήσεις. Στη κατασκευή κήπου όμως υπάρχουν ορισμένες βασικές αρχές λειτουργικού σχεδιασμού που μπορούν να εφαρμοσθούν σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι ώστε η γενική διαμόρφωση κήπου να είναι ικανοποιητική.

Οι αρχές αυτές δεν εξαρτώνται και ούτε επηρεάζουν το ρυθμό του κήπου που μπορεί να είναι συμμετρικός ή ασύμμετρος, επίσημος ή ανεπίσημος, μεικτός, σύγχρονος ή παραδοσιακός. Ο Ρυθμός είναι θέμα προτιμήσεων ενώ ο σχεδιασμός θέμα αρχών.

Στις σύγχρονες κατασκευές κήπων και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων η τεχνολογική πρόοδος, η αλλαγή στο τρόπο ζωής και η εξελισσόμενη κοινωνική δομή επιβάλλουν την εφαρμογή νέων αρχών και προτύπων στο σχεδιασμό του κήπου.

 

Η λεπτομερής μελέτη του έργου σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζει την εφαρμογή προγράμματος για την συντήρηση και την βελτίωση των χώρων σας. Η συνεργασία μας με άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο γεωπόνο μας καθιστά ικανούς για την τοποθέτηση και συντήρηση χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας

Αναμφίβολα, ένας καταπράσινος χλοοτάπητας ομορφαίνει τον κήπο μας και αναβαθμίζει αισθητικά το σπίτι μας.

Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, συμβάλλουμε στον καλλωπισμό του χώρου σας, τόσο στον καθαρισμό του όσο και στο κλάδεμα των φυτών και των δέντρων σας.

Πραγματοποιούμε ψεκασμό για πρόληψη και καταπολέμηση ασθενειών, ενώ παράλληλα ενισχύουμε την ανθοφορία και την ανάπτυξη των φυτών σας χρησιμοποιώντας οργανικά και συμβατικά λιπάσματα.

Εξασφαλίζουμε ότι ο χώρος σας θα παραμένει πράσινος και ενυδατωμένος, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά και μακράς διαρκείας συστήματα αυτόματου ποτισμού λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας τον προϋπολογισμό σας.